Wat kunnen wij voor u betekenen?

De Graauw Webdesign is een jong bedrijf gericht op het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en publiceren van professionele maatwerk websites. Moderne ontwerp- en scriptingtechnieken worden hierbij toegepast met gebruikmaking van de juiste software. Ook voor domeinnaamregistratie en hosting kunt u bij ons terecht. Via onderstaande opties kunt u meer over onze diensten lezen.
Domeinnaamregistratie
Om uw website vindbaar te maken op internet, heeft u een internetadres nodig. Via uw internetadres (oftewel: domeinnaam) is uw website op internet te bekijken (bijvoorbeeld: uwbedrijf.nl). Een domeinnaam is opgebouwd uit verschillende delen, voor u zijn de eigenlijke 'naam' en de 'domeinnaam extensie' (het gedeelte achter de punt) belangrijk.

De naam die u bij uw domeinregistratie kiest, komt achter http://www. te staan. Hiervoor gelden enkele internationale regels:
- Een domeinregistratie bestaat uit minimaal twee karakters;
- Een domeinregistratie bestaat uit letters van ons alfabet, cijfers en/of mintekens;
- Een domeinregistratie bevat geen hoofdletters, spaties of andere vreemde tekens;
- Een domeinregistratie mag in het geval van .nl, .com, .net en .org alleen uit cijfers bestaan;
- Bepaalde woorden zijn uitgesloten van domeinregistratie. Een domeinregistratie mag bijvoorbeeld geen onbetamelijk of onzedelijk woord bevatten.

De Graauw Webdesign kan u helpen met het maken van een juiste keuze voor uw domeinnaam en helpt u bij het vastleggen van deze domeinnaam.

Wilt u alvast eens kijken of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Probeer dan de Domeinnaam Checker.
Image