Ontwikkeling website

Factoren die de prijs bepalen zijn de technieken die toegepast worden (scripting, animatie, fotobewerking, e.d.), het aantal pagina's dat de site omvat, de bewerkelijkheid van het design en of ook redactionele vormgeving moet worden gedaan. Draait de website onder een Content Managementsysteem? Is het een webwinkel? Moet de site geoptimaliseerd worden voor Google en moet Twitter, Facebook, etc. geintegreerd worden? Allemaal zaken die de prijs beinvloeden. We kunnen daarom vooraf niet aangeven wat een website exact kost. Heeft u interesse of vragen: neem gerust contact op. We komen graag bij u langs om uw plannen door te nemen.

Abonnementen

Wij bieden een tweetal abonnementen: een onderhoudsabonnement en een beveiligingsabonnement.

Voor onderhoud van websites geldt normaliter een tarief van € 75,- per uur, maar er kan ook een voordeliger onderhoudsabonnement worden afgesloten. Onderhoud betekent het updaten van uw website qua content (tekst) en afbeeldingen. Het uitbreiden van uw site met extra pagina’s of technieken behoort niet tot het onderhoudscontract; daarvoor zal een maatwerkofferte worden opgesteld.

Naast een onderhoudsabonnement bieden we een beveiligingsabonnement. Onze websites worden met hoge veiligheidsstandaarden opgeleverd, maar als deze niet onderhouden worden gaat er een risico ontstaan. Als onderdeel van het beveiligingsabonnement leveren we technisch onderhoud van het systeem en modulaire uitbreidingen (updates) en back-ups.

Domein en hosting

De kosten voor uw domeinnaam en serverruimte hoeven niet hoog te zijn, al vanaf € 75,- per jaar heeft u uw eigen domein in de lucht. Kijk op onze domeinnaamchecker op onze pagina met diensten om te zien of de door u gewenste domeinnaam (www.domeinnaam.nl) nog beschikbaar is! Als dat zo is, neem dan contact met ons op, zodat wij uw domeinnaam kunnen reserveren
Image